+373 69118549
info@colet.md

Despre noi

Noi stim câtă bucurie aduce un colet de acasă cu bunătățuri de la cei dragi!
Am trăit peste hotare și noi, ne-am întors în Moldova, dar nu am uitat de cei care duc dorul de Moldova și de ceva bun de-acasa. ... așa s-a nascut Colet.MD, din dorul de casa.
Știm că sunt mulți concetățeni de ai nostri peste hotare, care ar dori să primească un colet din Moldova, dar din diverse motive nu au această posibilitatea. Colet.MD vine să rezolve această problemă.

- Echipa noastră cumpără produsele dorite de dvs., le impachetează într-un colet, și trimite coletul la adresa dvs. peste hotare (preț serviciu 15 euro)
In prețul comenzii nu este inclus prețul pentru microbuzul care vine în țara în care vă aflați.

Acum e simplu sa primești colet de-acasa!


Cum funcționează Colet.MD?

1. Va inregistrați pe Colet.MD și ne scrieți ce produse exact doriți să primiți din Moldova.

2. După ce ai făcut comanda primești un cod care reprezintă numărul de identificare al coletului. Cu acest cod verifică starea coletului în fiecare zi, noi mergem la magazin, îți pregătim prețul pentru fiecare produs și îți vom afișa o tabelă cu produsele comandate și prețul fiecăruia, achitați prețul coletului și în cel mai scurt timp coletul dumneavoastră îl vom expediem către țara unde vă aflați.


Cum plătesc?

1. In pagina Stare colet verifică lista de produse comandate, apoi apasă butonul "Plătește" care te va redirecționa către paynet.md unde veți achita pentru coletul dumneavoastră.

3. După ce ai achitat, noi îți vom expedia coletul către țara unde vă aflați.


Colet.md este la dispoziția dumneavoastră 24/24 pentru orice informație de care aveți nevoie.